Rygterne om min bortgang er noget overdrevne. Jeg laver bare alt muligt.

 

Nu med musikalsk masseødelæggelsesvåben

Siden her bliver ikke opdateret meget, men det betyder på ingen måde, at der ikke sker noget. Faktisk har jeg gang i en hel helvedes masse. I ny og næ får jeg også lavet en ny sang. Det har jeg for eksempel lige gjort med Ekko, og den er jeg ret glad for. Den og de andre ligger ovre på Sange-siden.

Endnu mere spændende er dog måske Stilleben, der er sådan en slags band-projekt, jeg har startet sammen med Mette Rehling og senere lokket Rebekka Falsing med i også. Hvordan vores folkpunkpoprockcrossover lyder (og ser ud) kan man ved selvsyn konstatere den 11. juni, hvor vi spiller et lille (25-30 minutter) sæt på Råhuset på Vesterbro i København. Så vidt vides klokken 20:45. Vi har ikke fået lavet en hjemmeside til det endnu, men vi kan findes på Facebook. Vi er i øvrigt under navneforandring, da der er et rockband der også hedder Stilleben, og det kan godt blive noget rod. Og de andre kom vist nok først.

Og så er der banjoen … Sådan én har jeg købt. Det er jo ikke for børn eller sarte sjæle. Men hvis man har mod til det, så spiller jeg på den på Operaen på Christiania sådan omtrent hver søndag eftermiddag, når jeg er med i jammen dér.