Jeg har fået pimpet min banjo og skrevet en sang på den. Foto: Carlos Ochoa

Jeg har fået et par nye musiklegekammerater i henholdsvis Morten Jørgensen, der har bygget sin lejlighed om til et studie og kan spille stort set alt, og Grev Lyhne, der spiller tromme og alle mulige og umulige percussion instrumenter og i øvrigt sammen med resten af Parkering Forbudt var mit store idol nede i de der 70ere og 80ere.

Foreløbig er der kommet en lille demo af en ny sang ud af det. Den ligger ovre på Soundcloud og der er også linket til den fra Sange-siden.

Der kan knyttes den lille krølle til sangen, der i øvrigt hedder De Første, at det bærende banjo-riff (der i virkeligheden bare er to akkorder) kan dateres helt tilbage til sommeren 2016.

På Roskilde Festival havde jeg af årsager, der stadig fremstår lidt tågede, lånt en ellers god ven og lejrkammerats banjo, hvilket var første gang, jeg spillede på sådan en. Til stor fornøjelse for mig fik jeg lyde ud af den, der i glimt forekom som musik, og jeg var helt vild med det. Så da jeg kom hjem lånte jeg en anden ellers god vens banjo sommerferien over, og det første, der kom ud af banjoen, da jeg kom hjem med den, var de to akkorder. Så tak, Henrik 🙂